Udvozlet Nuweibabol

Most eppen Nuweibaban ulunk egy netcafe-ban, kicsit lassu a kapcsolat, de legalabb van. :) Raadasul olcso is, 5 font egy ora.

Tegnap egesz nap a szalloda partjan pihiztunk, no meg jokat kajaltunk. Edzeni meg nem sikerult, mert mindig kesobb ebredunk a tervezettnel. Pedig az ablakbol pont latjuk a napfelkeltet. Arra altalaban felebredunk, konstataljuk, hogy gyonyoru, es azzal a lendulettel vissza is alszunk. Meg le sem fenykepeztuk, talan holnap... :)

A szalloda elotti korallzatony sajnos siralmas allapotban van. Feltoltottek homokkal, es ezt latjuk a kornyezo teruleteken is. Rengeteg szallodat epitenek, 2-3 ev, es teljesen beepul a part, amivel a tenger elovilagat is tonkreteszik... :( Aztan kesz lesz Egyiptom Rivieraja, csak eppen a lenyeg fog hianyozni... :((

Ma letaxiztunk Dahabba, korulneztunk kicsit. Meg jo, hogy keves penzt vittunk, igy nem tudtam venni egy 26. torolkozot... :D Az ettermek nagyon hangulatosak, talan valamelyik este megint lemegyunk (kb. 70 km tolunk).

Adri

Ui.: Ezt a bejegyzest masodjara sikerult betenni, mert az elsot Ricsi Dragam nagyon ugyesen torolte. Mondtam, hogy tegye kozze, utana raerunk formazni, de O ugy gondolta, hogy elotte formazzuk... Ennyi legyen a legnagyobb bajunk az eletben... :) Kar, hogy olyan nehez irni ezen a billentyuzeten... :D

Megjegyzések

szpajder üzenete…
f
 o
  r
   m
    á
     z
      z
       !

      t
     e
    s
   t
  e
 t
! :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

14.07.14. - 14.07.20

13.05.20, hétfő

13.05.18, szombat