Megérkezés Egyiptomba

Elég kalandosra sikerült a megérkezésünk Tabára. Ferihegyen kezdődött azzal, hogy leállt a csomagtovábbító szalag, emiatt csak sokára tudtuk elintézni a check-in-t. Szokásos magyar mentalitás, hogy az ott dolgozók csak néztek, a vállukat vonogatták, és eltelt kb. fél óra, mire jött két fickó és kocsikkal elkezdték behordani a csomagokat. Így a tranzitba akkor sikerült bejutni, amikorra ki volt írva a boarding time. Gond nem volt belőle, mivel a csomagok is később érkeztek. Fél óra késéssel szálltunk fel, de menet közben behoztuk a lemaradást. :) A kaja minősége szerintem romlott a Travel Service-nél… és ami nagyon durva, hogy 500 Forintért árulták a fülhallgatókat… no comment.

A egyiptomi beléptetés sem volt túl gyors, mert két gép is leszállt kb. egyidőben, és csak 2 fickó pecsételt.
Éjfél körül indultunk a buszokkal a szállodákhoz, de mi kiestünk a konvojból, mert defektet kaptunk. Ott a kősivatag közepén, katonai területen, autóreflektor fényénél kereket cseréltek. Vagy 40 percig tartott ( a Forma-1-hez még gyakorolniuk kell :) ), úgyhogy elég későn értünk a szállásra, hajnali 2 körül.

Kiültünk kicsit a tengerpartra, kb. 26 fok volt hajnali 3-kor. :) Egyik éjjel kint is alszunk, mert nagyon hangulatos, jó hallgatni a hullámokat. :)

A szálloda nagyon szép, a semmi közepén vagyunk Nuweiba és Taba között. Nappal Szaúd-Arábia kopár hegyeit (szemben velünk), éjjel pedig Aqaba és Eilat fényeit látjuk. Gyönyörű a kilátás a szobánkból, a medencére és a tengerre nézünk. :) A kaja finom, ma sok gyümölcsöt és zöldséget ettünk. Persze egy kis süti is lecsúszott, de ezt nem lehet kihagyni. Úgyis leedzzük. Már kinéztük a futóhelyet, holnap reggel meg is ejtjük első futásunkat.





Adri

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

14.07.14. - 14.07.20

13.05.20, hétfő

13.05.18, szombat