11 hét év végéig

David Whitley ezen post-ja alapján:

A Hálaadás nálunk nem ünnep, de nézzük január 1-ét vagy akár a Karácsonyt. Nálunk a Karácsony és környéke jelenti azt, hogy túlesszük magunkat, kihagyjuk az edzéseket, kövérebben, gyengébben lépünk át az újévbe. Ismerősen hangzik, ugye? Ez nem történhet meg Veled. Ebben az évben nem. Törd meg a kört! Ha már megtörted, tisztellek érte! Ha nem, segítek.

Hogyan is képzelem ezt el?

Először is tűzz ki magad elé legalább egy teljesítményalapú célt, amit év végéig el akarsz érni. Ez lehet bármi, pl. 50 folyamatos, szabályos fekvőtámasz, vagy 200 kettlebell-szakítás 10 perc alatt. De, ne legyen a célod egyszerű súlyvesztés!

Másodszor legyen egy táplálkozási célod. Döntsd el, milyen módon szeretnél táplálkozni, és kövesd. Kövesd a legjobb képességed szerint.

Itt van az én célkitűzésem:

Teljesítmény: Ahogy fentebb is írtam, az év hátralévő részében szeretném elérni a maximális sorozatokat mind a 36sec/36sec-es, mind a 15sec/15sec-es VO2Max-protokollban a 16kg-os kettlebell-el. Ez elég is lesz. :) Edzéstervet is írtam rá, itt olvasható, számonkérhető.

Táplálkozás: Az év első felében egész jól sikerült már kiiktatni a szemetet a kajámból. Az Instruktori óta vhogy nem sikerült visszaállni. A célom egy tiszta, egészséges alapanyagokból álló táplálkozás kialakítása, és megtartása.

A célok eléréséhez szükséges edzésekkel, és táplálkozási változtatásokkal a testünk jobb, és jobb formába kerül. Ezért nem szükséges, nincs értelme a súlyvesztést, mint célt megfogalmazni.
Növeld a teljesítményed, tökéletesítsd a táplálkozásod!

Tehát, mi is a Te célod amit teljesítesz Karácsonyig, vagy az év végéig?

Ricsi

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

14.07.14. - 14.07.20

13.05.20, hétfő

13.05.18, szombat