Bottom up press

Tegnap is gyakorolgattam egy keveset, a swingekből is fogyasztottam, és megnéztem, hogy mennyire javult meg a könyököm a novemberi húzódás óta.

SMR, PM

10min ugrálókötél, double under gyakorlás
Sz*rul megy, elvesztem a ritmust, csak két-három ismétlésenként megy, és azok között is akad szimpla ugrás átvezetésként. Ellenben, legalább gyakorlom rendszeresen. Előbb-utóbb menni fog!

4*50 kétkezes swing @24kg
Ez az 50-es széria elég sok volt a fogásomnak, alkalmanként viszont jó lesz tesztelni a fogásomat. Már csak 9000 kell a végéig. Félek, ez több hónapos feladattá bővül. :)

Bench press: 10,5,5,5,3,3,1,1 / 20,20,40,50,60,65,70,75kg
6*8 pushups

2*20 macebell curl @8kg
5,10 pullups

10-10l,r kirotálás @7.5kg
10 TRX T-nyitás

SMR

Hát, a könyököm bírta, viszont a megmozgatott súly elég kevés. 40kg-tól minden széria után toltam nyolc pörgős fekvőtámaszt.

A délutáni edzéstartás végén, mielőtt bepakoltam a 24kg-os elite kettlebellt a helyére, gondoltam egyet és megnéztem a bottom up press-t. Meglepetésre két-két nyomást préseltem ki magamból! :) Eddig egyszer jött össze egy szenvedős jobb kézzel, az is a régi, vastagabb fülű bellel, ami jobban támaszkodik a tenyérben. Most viszont az első jobbos nagyon határozott volt, a többi pedig koncentrálós, de sikeres. Örülés van! :)

2-2l,r bottom up press @24kg

Ricsi

Megjegyzések

Nagy Laci üzenete…
Gratulálok!:-)
Ricsi üzenete…
Köszönöm! :)
Ma újra megcsináltam RKC-bellel is. Utána pedig a 28kg-os is kiment jobb kézzel! :)
Nagy Laci üzenete…
Király!:-)))

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Rajzolás

Alkar erősítés

Triathlon VB - Age Group