Power jóga

Ma kipróbáltuk a power jógát. Ezt írták róla: "A power jóga gyakorlása közben az ászanák folyamatos áramán jutunk keresztül, a kecses mozgássort a légzés fogja egységbe. Mindez erőteljes izzadáshoz vezet a gyakorlatok során, amely elősegíti a méregtelenítést, s az erőnlét és jó közérzet drámai fokozódását eredményezi. Ezenközben felgyorsul a keringés, és végsőkig növekszik a rugalmasság, erőnlét, állóképesség, egyensúly és összpontosítás. "

Hááát.... nem így éreztem. Ez az óra inkább emlékeztetett Pilatesre, vagy valami egyéb tornára, mint jógára. Valóban voltak benne ászanák, de számomra érdekes kombinációkat hoztak létre. Nem tetszett, hogy több ászanának is hiányzott az ellenászanája, és összességében nem adott ki egy kerek egészet. Valamiféle hiányérzet maradt bennem óra után. A relaxáció is érdekes volt. A zene annyira hangos volt közben, hogy alig lehetett hallani az óraadó instrukcióit, illetve fejtől lefelé kezdtük a lazítást, ami nekem kimondottan rosszul esett.

Azért érdemes kipróbálni különféle óratípusokat - főleg ilyen kedvező feltételekkel, mint az első alkalommal 5 napig érvényes jegy - lehet belőlük tapasztalokat gyűjteni.
Reggel nagyon jó volt, mert jógáztam a saját ritmusomnak és igényeimnek megfelelően 45 percet. Ismét gyorsan elszaladt közben az idő.

Adri

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

14.07.14. - 14.07.20

13.05.20, hétfő

13.05.18, szombat