Testösszetétel analízis

Legutóbb tavaly januárban mértem meg korrekt eszközzel a testzsírszázalékomat, úgyhogy itt volt az ideje egy újabb mérésnek, hogy tudjam, hogyan állok. Ehhez egy INBODY készüléket vettem igénybe. Az eredmény 30 évesen:
Reggel 76.8kg volt a tömegem, ebből 13.7kg a zsír, ami 17.8%-os arányt jelent. Egy éve ehhez képest 74kg voltam, 11.8kg zsírral, 15.9%-os aránnyal. Hát, ez romlott kicsit, de tudom, hogy az elmúlt fél évben a kajálásom nem volt vmi ideális. Összességében viszont 20% alatt vagyok, ami pozitív. Az izomtömegem 0.8kg-mal nőtt az előző méréshez képest.
Ezeken túl, többek között, ad információt a zsír eloszlás arányáról a derék-csípő között, a testfolyadék eloszlásáról, a napi kalóriafelhasználásról nyugalmi állapotban. Ad egy becslést is, hogy az adott pillanatban mennyi lenne az a zsírmennyiség, amitől meg kéne szabadulni, hogy ideálisabb arányba változzon a testösszetétel. Nálam ez -2.5kg-ot jelent. Ha nem is szeretném súlyban elveszíteni, mindenképp fő célom most, hogy ezt a mennyiséget zsírból elveszítsem, izomból felvegyem. Számokban konkretizálva: nyár végére 15% alá szeretném vinni a testzsírszázalékomat.

Ricsi

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Ricsi!

Köszönöm a segítséget!

Üdv:
Feri
Adri üzenete…
Feri!

Szívesen! :)

Ricsi

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

14.07.14. - 14.07.20

13.05.20, hétfő

13.05.18, szombat