Összegzés

Az első hét véget ért. Még négy hetet edzek ugyanebben a szisztémában. A mennyiségek sem fognak változni, esetleg a húzódzkodó nap lehet kivétel. A pihenőidőket csökkentem folyamatosan, amennyire csak lehet. Mivel kicsit új számomra ez a fajta edzés, ezért egy folyamatos izomláz alakult ki a hét közepén, és még most is tart. :( A pénteki guggolások után ma érzem azt, hogy nincs kedvem leguggolni semmiért sem. A regenerálódás meggyorsításáért ma elmentünk a Széchenyi-fürdőbe, és kiáztattuk fáradt tagjainkat. Amúgy is ma van a házassági évfordulónk. :)
Holnap újra nyomó nap, és 16 kilós bell. A nyomós napokon, amikor kedvem lesz, swingelni fogok még a 32-essel, a húzódzkodó napokon pedig snatch-elni a 24-essel. A pistol-ok mellé pedig max. egy -két rövid sprintet iktatok majd be.

Ricsi

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Sziasztok!
Eloszo is gratulalok az eddigi munkatokhoz!
Egy kerdesem lenne ezzel a KJ power-booster programmal kapcsolatban.
Az hogy jol ertelmezem-e :D ?
5hetes program,6.heten van a teszt,
egy heten 2db lv nap 10x5/5,2db hv nap 20x5/5,3perces pihenokkel.Ha mondjuk ez a mp akkor egy akkora sullyal ami 5-8szor kimegy.
Kapizsgalom vagy valami hijja van?
Valaszodat elore is koszonom.
Ricsi üzenete…
Szia!
Köszi! :)

KJ-workout:
3db high volume és 3db low volume nap van egy héten. Military press, pull up, pistol. Kell csinálnod egy 0. hetet, amikor leteszteled a maximumaidat az egyes gyakorlatokból. Ezekből állaphatod meg a sorozataidat, az ismétlések számát az egyes sorozatokban.
Pl. military press: 24kg-ba tudsz nyomni teljesen szabályosan 8db-ot. Király! Akkor az egyes sorozatokban nem csinálhatsz a felénél többet, tehát a karonként 100 ismétlés 25*4/4-el jön össze.
Ugyanez érvényes a másik két gyakorlatra. Azért kell megfelezni a maximális ismétlésed, hogy a sok-sok sorozat során mindenképp _minden_ ismétlést teljesen szabályosan tudj végrehajtani. Ha ez nem megy, csökkentsd az ismétlések számát az egyes sorozatokban, és egyben növeld a sorozatok számát.
Ezek az edzések hosszúak, mentálisan is rá kell készülni. De, meghozza az erőnövekedést.

Ha van még kérdésed, írj akár email-t is.
Névtelen üzenete…
Hat igen ugy le voltam maradva hogy azt hittem mar vezetek :) .Meg jo hogy megkerdeztem.
Ertem tehat 100nak kell osszejojjon a hv napokon(per kar) akkor gondolom 50nek kell az lv napokon.En csak a mp-re gondoltam a masik kettovel meg csak ismerkedem.
Koszonom a valaszt.
Névtelen üzenete…
Szia Ricsi!

Nos a célom erre az evre az lenne hogy a 32esbe menjen 3/3 mp.
El akarom kezdeni ezt a KJ szisztemet, csak a normal mp visszahuzasat nem szereti a bal vallam ezert a buppot akarom eroltetni mert azzal nincs gondja .Ugy akarnam csinalni hogy csak a nyomast vennem ki ebbol a programbol es a tervem az lenne hogy hetfo hv nap lenne bup 16ossal szerda mondjuk egy kozepes intenzitas lenne keves nyomassal de 24essel pentek pedig lenne egy lv nap szinten 16ossal.Mi errol a velemenyed?
Ricsi üzenete…
Első sorban az 5*5-ös létrát ajánlanám a 24kg-ossal, de ha a lefelét nem szereti a vállad, és ezt bup-ban nem érzed, akkor jó lesz ez a program, amit felvázoltál. High volume és low volume napokon tervezed a 100, illetve 50 bup nyomást karonként?
Még amit hozzátennék, az a viking push press, amolyan változatos napra. Lehetne 15:15-ben nyomni, mint vo2max. Az erős napon 24kg-mal, a könnyűn 16kg-mal. Szépen haladva a 80 sorozat felé.

Ricsi

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

14.07.14. - 14.07.20

13.05.20, hétfő

13.05.18, szombat