13.04.22, hétfő

Elkezdődött a harmadik hét. Rögtön a legnehezebb kombinációval. 

Délelőtt: 
SMR 

5 kör @2*24kg:
3 double front squat
3 double snatch
3 double front squat
3 double military press
3 double front squat
3 double clean
3 double front squat
3 double push press
A pihenő "kétszerese" volt a munkának.
Ugyanúgy, ahogy egy hete, most is kb. 70 másodperc volt egy kör, és 170 másodpercet pihentem hozzá. Így négy percben volt meg a munka és a pihenő is. Nagyon durván elkészültek a vállaim, az utolsó push press után szinte leesett a súly. A jövő héttől újra három kör lesz, akkor másfeles pihenővel kéne dolgozni, én viszont a kétszerest fogom szigorúan betartani. Az is fél perccel kevesebb lesz, mint ami most volt. 

10min double clean:
25sec work / 35sec rest @2*24kg
Tizenhárom ismétlés az első öt, tizenkettő a második öt szakaszban.
Kb. hat percet pihenhettem az előző kombináció után, de a clean-ek pillanatok alatt elégették a bicepszemet, alkaromat. A felétől már a hátam, tricepszem is bejelzett. Nagyon jó döntés volt visszavenni két 24-esre a munkasúlyt. Most két hétig a 25/35 és a 20/40 lesz terítéken, azután talán már tovább léphetek a 30/30-ra. 

PM, SMR


Délután:
SMR, PM

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 7, 5 pullups
1min 30sec, 1min kézállás
Nem gondoltam volna, hogy a húzódzkodásban tovább jutok, fáradtnak éreztem a hátam a reggeli után, de ez a fáradság mozgás közben elillant. Eljutottam kilencig, ami jelentősen megnövelte a napi össz-húzódzkodás mennyiségét. Utána még ráadásként sikerült egy új rekordot elérni a másfél perces falnál kézállással! Ráadásul ugyanannyi pihenő után még egy percet sikerült kiszenvedni magamból. :)
 
10 perc lógás a gravitációs cipőben.

Ricsi

Megjegyzések

Sanyi, az érdeklődő gyerek üzenete…
Hali!

Az Armstrong 3. napja kissé nem világos számomra: ez lenne a könnyű napja?
Hiszen az 1. napon elért maximális ismétlés 25%-30%-val kell 9 sorozatot végrehajtani, három eltérő szélességű fogással, 1 perces pihikkel.

Miközben a 4. nap során +1 ismétléssel amennyi sorozat csak meg. Nálad igencsak megugrott a sorozatok száma a 4. napon. itt is 60mp-ket kell pihizni, vagy ezt lehet akár GTG jellegű: amikor arra járok a nap folyamán?

Jól értettem ezeket? Csak kűfődiül vannak írva...

Amúgy jó, hogy ezt az egyszerű kis programot feltaláltad a netről!
Ricsi üzenete…
Szia!
Egyelőre az a könnyű napja, de a kis számok ellenére érdemes így kezdeni. Pár hét, és eljutsz oda, amikor már kevés lesz az egy perc.
A negyedik napon is egy perces pihenők vannak. Az elején időre lesz szükséged, ehhez a naphoz. Simán el fogod érni a 200 húzódzkodást. Én tovább nem mennek, az is tetemes mennyiség, és lehet 30-40 perc is.
Onnan kezdődik a móka, amikor nem sikerül a kilenc sorozat a harmadik vagy a negyedik napon.
Örülök, hogy tetszik a program, én is kaptam az egyik tanítványomtól, és bevált a váltás a korábbi Pavel-féléről.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

14.07.14. - 14.07.20

13.05.20, hétfő

13.05.18, szombat