Ülj egyenesen! :)


Pénteken az Állatkertben voltunk, ott lőtte Adri ezt a képet, ahonnan azonnal példát is vehetünk, mégis hogyan kéne egyenes háttal ülni, vagy goblet guggolni. :)

Ma edzettem egy kicsit, teszteltem pár gyakorlatot:

SMR
Ginastica Natural

2kör:
1 kötélmászás csak kézzel
30sec, 45sec kézállás falnál
1 pegboard mászás (8lépés, 4lépés)
20 wall ball @10kg

A kötélmászással már rég szemeztem, de eddig még nem jutottam el odáig, hogy felmásszak. Nem volt gond, csak kicsit szöszölt a kötél, és az egyik lefelén a szemembe szállt egy kis darabka. A kézállás rendben volt, mentem volna tovább időtartamban a következő körökben, merthogy öt kört terveztem, de a pegboardnál éreztem a bal csuklómat. Nem igazán tudom, hogy miért, de elkezdett fájni. A kötélnél sem húztam meg, a kézállásnál sem,a pegboardon sem... Na mindegy, az első körben majdnem felértem, tíz lépést lehet tenni, ha szépen, soronként haladok. A másodikban már nagyon zavart a csuklóm, négynél leestem. A medicinlabda dobást gyakorolni kell, mert általában húsznál több nem megy egy sorozatban, a Gamesen viszont láttam, hogy 90-100 ismétlésig meg sem állnak a srácok. A csuklóm itt is zavart az elkapásban, ezért ezt sem erőltettem sokáig. :(

Concept2, 2rounds of (10mins rows / 2mins rest):
4797m, 2:05.0/500m, 19s/m, 140-es drag factor
1. 10mins: 2371m, 2:06.5/500m, 21s/m
2. 10mins: 2426m, 2:03.6/500m, 18s/m
A pihenőkben 548m csordogálás.

Ginastica Natural
SMR

5perc lógás a gravitációs cipőben.

A GN király volt, az elején és a végén is nyomtam húsz-húsz percet, tettem bele erősítő gyakorlatokat, új kombinációkat és rengeteg csípőnyitást.

Ricsi

Megjegyzések

Sanyi, akinek a gorilla a példaképe üzenete…
Hatalmas izomtömeg mellett megőrzött ízületi lazaság. Követendő példa lehetne, ha nem gyúrna állandóan csuklyásra...

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Rajzolás

Alkar erősítés

Fogyás