13.04.15, hétfő

Vasárnap csak pihenés volt, és sok séta. Az élményt picit rontotta pár szatyor a kezemben. :) De a napsütésnek nagyon örülök!
Ma egy plusz sorozat került a kettlebell-complexhez, míg a dupla swingek-nél a szerdai program ismétlődött meg. 

Délelőtt:
SMR, PM

4 kör @2*24kg:
3 double front squat
3 double snatch
3 double front squat
3 double military press
3 double front squat
3 double clean
3 double front squat
3 double push press
A pihenő kétszerese volt a munkának. 
Azt írtam volna pénteken, hogy az a legnehezebb nap? Tévedtem. Ennél a blokknál nincs nehezebb az edzéstervemben! Majd leszakadt a vállam a végére, belegondolni is rossz a jövő heti ötödik körbe. Ráadásul inkább 70 másodperc egy kör, mint 80, erre 160-akat szoktam pihenni, így igazából fél perccel több idő jut a regenerálódásra minden kör előtt, és még ez is kevés lesz a végére. Bár eddig mindet befejeztem normálisan, egyszer sem tettem le a sorozat közben a belleket. 

10min double clean:
20sec work / 40sec rest @24kg + 32kg
Tíz ismétlés minden szakaszban. 
Úgy gondolom, a 25/35-re már vissza kell váltanom a dupla 24-re, de majd meglátjuk. Ezen a héten még maradok az első kettő időbeosztásnál. 

SMR
Öt perc lógás a gravitációs cipőben.


Délután:
SMR, PM

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 7, 6 pullups
30sec, 1min kézállás
clubbell gyakorlás
Végre sikerült a nyolcas ebben a húzódzkodó létrában. Valószínűleg annak köszönhető, hogy most pihenőnap után csináltam. A kézállás során az első körben galád módon nevettettek, de metabolikus bosszút álltam. :)

SMR

Ricsi

Megjegyzések

Sanyi, az érdeklődő gyerek üzenete…
Hali!

A 10 perces dupla felvételeket egyéb ballisztika helyett végzed, tüdőszaggató céllal?
Mert az ismétlések gyorsasága (2mp/1 ismétlés és a 10-es ismétlésszám) alapján kicsinek tűnnek a használt golyók. Legalábbis úgy tűnik, mert én is behoztam a dupla felvételeket, csak picit nagyobb golyópárral és 3mp/1 ismétlésnél nem tudom gyorsabban végezni.
Ricsi üzenete…
@Sanyi: igen, ez a tíz perc adja a ballisztikát.
Most erősödtem, meglehet dupla 36-tal is kimenne a tíz ismétlés, de azzal nem tudnék ilyen sűrűn dolgozni. Ez a vegyes 24/32 is épp elég kemény már ezzel a tempóval. Azért kezdek már hozzászokni, a szerdai 15 másodpercek alatt a nyolcadik is belefért volna. Viszont az alkaromat jól edzi, és ahhoz, hogy továbbra is tüdőszaggató legyen, lehet hogy később vissza is kell váltanom dupla 24-re.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

14.07.14. - 14.07.20

13.05.20, hétfő

13.05.18, szombat