Csapat OB, 1. forduló

Well, sikeresen lezajlott a Multifitnesz csapatbajnokság 1. fordulója. Mi Szolnokon küzdöttünk az Unbreakable csapattal, melyet Bakos Péter, RKC II-es kollégánk is erősített. Jó próba, kemény küzdelem volt nekünk. Én egész héten arra játszottam, hogy kihízzak a -80kg-os súlycsoportból, hogy öcsémet bevethessük helyettem, de végül 79.7kg-mal mérlegeltem. Rudi megúszta, most még... :D
A sorsolás nem lett túl kedvező nekem. Nem szeretem a húzódzkodást, nem is megy jól a gyors változata, a kipping, és két feladatot is belehúztunk. :( A súlyemelős viszont tetszett. Mondjuk, ott bármelyikkel meg lettem volna elégedve.

Feszült figyelem. :)

Csapatmegbeszélés.


Feladataim:
1. 5min AMRAP:
power snatch + overhead squat + (back) thruster + back squat jump + (back) thruster @40kg
Itt 8kör után tettem le először. Az ellenfelem már pihent, kicsit rakoncátlankodott a válla. Az utolsó percben még kikerekítettem 10körre, de ez nem számított. Hoztam a győzelemért járó pontot.

2. Half-Cindy, azaz 10min AMRAP:
5 pullup
10 pushup
15 squat
8kör ment a 12 ellenében. Simán kikaptam. Kezdtem ráérezni a kippingre, de lassú voltam, és a fekvőtámaszokon eldurrant az egész felső testem is.

3. Fran, azaz 21-15-9 for time:
thruster @40kg
pullup
Ez sem a kedvencem. :) 21 húzódzkodás ötösével nem valami gyors... Bár már a thruster sem ment vmi fényesen. A combom megviselt volt a korábbi munkától, a csuklóm pedig elfáradt. Ebben bőven van tartalékom, lehet majd sokat javítani. Teljes időt nem tudok mondani, lement a 21-es ismétlés mindkét gyakorlatból, majd a 15db thruster, és az ellenfelem végzett, én pedig itt meg is álltam.

Úgy alakult, hogy rajtam kívül, Geri nyert még egy párbajt, így 13:2-re kikaptunk. Kiváló erőfelmérő volt, látjuk, mit kell javítani, gyakorolni. Lesz rá bő egy hónapunk a következő próbáig.
Gratula az ellenfélnek, a bíróknak és köszönjük a B-Fit-nek, hogy biztosított egy szuper helyszínt a versenyhez!
Köszönjük a szurkolóknak is, hogy "élő" versenyt varázsoltak a terembe! Külön köszönet Vincze Gergő, RKC II-nek is, hogy szolnoki létére, azért nekem szurkolt a párbajban. :)

Kettlebell érdekeltségű eredmény még, hogy az Alcatraz 14:1 arányban nyert a Testakadémia Orange ellen.  Gratula Csilloxnak, Laceenak, Imikének és a többieknek. További eredmények pedig a Hungarian Cross Challenge oldalán találhatóak.

Ricsi

Megjegyzések

oké Fijugg.akkor most kezdek NAGYON szurkolni :-)
és gratulálok főleg!!
Névtelen üzenete…
Az RKC név kötelez :-)
Ricsi üzenete…
Pop, Geri: köszi! :)
Juci SFG üzenete…
Gratulálok! :)
Bocs hogy csak most értem ide, azért még ér, remélem.
Szép munka volt, elvtársak! Éljen Ricsi! :)
Ricsi üzenete…
@Juci: persze, hogy ér, köszi! :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

14.07.14. - 14.07.20

13.05.20, hétfő

13.05.18, szombat