Hungarian Cross Challenge 2010

Szombaton volt az első hazai CrossFit-verseny, a Hungarian Cross Challenge 2010, melyre online selejtezőn lehetett bejutni. Ezt én is megpróbáltam, de egy nyaralásból hazatérve, nem igazán voltam megfelelő formában. :) Így segítőnek jelentkeztem, és meg is hívtak a bírói csapatba. Ezúton is köszönöm!
Ellenben a lányok, srácok, akik bejutottak a versenyre, nagyon ott voltak a szeren! Az RKC-közösséget a versenyzők között Lacee képviselte, aki nem mellesleg a hazai CrossFit-vonal nemzetközi szintű képviselője is! Reméljük, jövőre a CrossFit Games-en is képvisel majd minket! :) Mári Tamás, RKC II pedig a harmadik feladatnál segített a bírói karnak, hogy teljes pontossággal ellenőrizzük a swinget, mint részfeladatot.
Négy feladat alkotta a programot, kódneveken Majom, Párduc, Hangya és Oroszlán. Lacee blogján itt fent vannak a pontos feladatok, és az Ő eredményei. Hangulatos feladatsort sikerült összeállítani a Testakadémia.hu vezetőinek. Nekem kifejezetten a harmadik és a negyedik feladat tetszett.
3 lány (1 sérült, sajnos) és 9 fiú jelent meg végül szombat reggel. A szurkolók között pedig újra találkoztam Imikével is, aki a felfokozott hangulat hatására simán megcsinálta élete első muscle-up-ját, majd a másodikat is! Gratula! :) A verseny nagyon szervezett, magas színvonalú volt! Minden a tervezett forgatóköny szerint zajlott. A lányoknál Csillox begyűjtötte az első helyet, és mindketten nagyon szépen dolgoztak egész nap! A fiúk között Lacee sikeresen hozta az összes feladatot, mögötte viszont nagy harcok, izgalmas csaták folytak a dobogóért, helyezésekért. Sokszor másodpercek, pillanatok döntöttek. Az egész napot az élő közvetítés, a riportok tették még tartalmasabbá!
Személy szerint én teljesen elfáradtam :), vasárnap csak lézengtem otthon, pedig egy kis pakolásnál több nem jutott nekem.
Még egyszer köszönöm, hogy ott lehettem, gratulálok minden résztvevőnek, a győzteseknek különösképp! Remélem, jövőre már sorozattá nőve, legalább a bírók között ott lehetek, de inkább versenyeznék! ;-)
Végül egy kép a győztesekkel és a bírókkal, Lacee-éktól szedve:

Ricsi

Megjegyzések

Imike üzenete…
Nagyon szépen köszönöm :) És én is gratulálok minden résztvevőnek, nagyon klassz verseny volt!
Hmao üzenete…
Köszi a segítséget!

Öröm volt veletek dolgozni, remélem jövőre (olyan jól dolgoztatok, ha önző lennék azt mondanám bíróként) versenyzőként találkozunk!

Harmat Mao Ákos

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

14.07.14. - 14.07.20

13.05.20, hétfő

13.05.18, szombat