Április bolondja(i) :-)

Elsejére tekintettel két lehetőséget ajánlottam fel haladóinknak ma: 1000 swing, illetve Sissy-teszt. :) A Sissy-teszt ismertetése után, öcsém úgy érezte, a Sissy könnyebb, így megnyerte a feladatot, a többiek swingeltek. A második órán már több vállalkozó volt a tesztre, öten is ennek álltak neki. Én az első szakaszban Rudaj csávóval nyomtam a Sissy-tesztet, ne legyen már egyedül, Adri pedig felügyelt.
A swingeket kényelmes módon, 15sec munka / 15sec pihenő formában, GymBoss által vezérelve végezték. Így most nem az idő volt az ellenfél, csak az alkar és a monotonitás. Később lehet az idő ellen is menni.
Mindenki, aki nekiment az 1000 swingnek, megcsinálta! Köztük anyu (12kg) is, aki szeptember óta tolja a kettlebell edzéseket, mint az öcsém! Büszkék vagyunk az egész csapatra!
Rudi pedig a nap legjobb Sissy-idejét futotta: 39min 12sec!
A kezdők sem maradtak kihívás nélkül, nekik az első 5 perces swing-teszt jutott, ahol kiváló eredményeket értek el. Többen tartották a 40swing/perc feletti/közeli átlagot! Büszkék vagyunk rájuk is! No meg jutott még nekik egy kis Rezső-féle fekvőtámasz, és swing-burpee kombináció is. Senki sem ment úgy haza, hogy ne érezte volna azt, hogy edzett. :)

Nekem ez sikerült:
Sissy-teszt: 44min 30sec
25 kétkezes swing + 1 burpee
24 kétkezes swing + 2 burpee
.
.
.
2 kétkezes swing + 24 burpee
1 kétkezes swing + 25 burpee
A swingek mind Rudinál, mind nálam 24kg-os bellel történtek, a burpee-ben a fekvőtámasz pedig alap nálam.

40db Rezső-féle fekvőtámasz-kombináció a kezdőkkel

További idők:
Sissy-teszt: 44min 8sec (swing: 24kg); 50min 21sec (swing: 24kg); 54min 8sec (swing: 20kg)
1000 swing: egyvalaki teljesen saját ütemre dolgozott, Ő 20kg-mal 37min 30sec alatt csinálta meg, a többiek 50min alatt, és néhányan pár perccel később.
Egy óra alatt mind a Sissy-teszt, mind az 1000 swing challenge befejeződött!

Még 2008. szeptembere környékén, vagy talán azon a nyáron, megcsináltam már a Sissy-tesztet. Akkor 1h 20min 27sec alatt végeztem. Lényeges javulás történt, de sok idő is eltelt azóta. :)

Ricsi

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Rajzolás

Fogyás

Alkar erősítés