BUÉK mindenkinek! :)


Újra itt. Kis év végi pihenő után kezdünk az edzésekbe belelendülni. Központban a saját testsúlyos gyakorlatok, tehát fegyencedzés. :) Mindenkinek nagyon-nagyon ajánlom! Angolul kevésbé tudóknak is, könnyű olvasmány, de tök jó lenne magyarul is olvasni. Még nagyobb réteghez juthatna úgy el.
A múlt héten már több jógára is eljutottam. Hétfőn, kedden reggeli mysore típusú Ashtanga gyakorlással kezdtem, majd tartalékoltam a vasárnapi világméretű jóganapra. A budai Atma Centerben egész nap két teremben mentek az órák. Én a reggel 8-as Mysore Ashtangára és a délután 4-es, új Iron jógára neveztem. Érdekes volt délután visszamenni egy komoly reggeli gyakorlás után. Pláne, hogy az Iron jógába Gauranga rengeteg erőgyakorlatot tett bele. Kell ez a plusz erősítés a jógásoknak, illetve akár az egész fegyencedzéses könyvet érdemes teljes egészében beépítenie mindenkinek az edzésébe.
Persze kettlebellel is dolgoztam. Főleg az órákon, de volt rengeteg farmer walk is, ahol 40+48kg-ot sétáltattam egyszerre, meg mást is, és itthon is megnyomtam a 24-est párszor. Pontos heti beosztás még nem alakult ki. Sokminden foglalkoztat, előkerül pl. a futás a talán nem is olyan régmúltból, és ahogy jön a jó idő, a triatlon is.

A blog pedig nem lesz elhanyagolva! :)

Ricsi

Megjegyzések

Judit üzenete…
BUÉK! :)
FredYoong üzenete…
Pont most olvastam Guaranga oldalán, hogy több erősítő gyakorlatot alkalmaz most, hogy olvasta a könyvet. Jól hangzik, biztos jó óra volt az Iron!
Ricsi üzenete…
Üdv, itt a blogon. :)
Nagyon jó volt az óra, érdemes lesz látogatni, ha rendesen bekerül az órarendbe! Még a nyakam is izomlázas lett... :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

14.07.14. - 14.07.20

13.05.20, hétfő

13.05.18, szombat