Nyomások

Szerdán végül egy kis húzódzkodáson kívül nem csináltam mást, így pihenőnapnak nyilvánítottam. Tegnap viszont újra clean & press létrákból állt az edzésem.

5*3-as clean & press & row létra + CoC 80lbs a szabad kezemben kattanásig szorítva @24kg

Most úgy éreztem, hogy a marokerősítő eléggé megtöri a kezek közötti váltást, hiszen le kell tennem a bellt. Inkább külön blokkban fogom használni a Captain of Crush markoerősítőket. Volt még húzódzkodás is, csak a ballisztika maradt ki. Adri viszont nagyon "élt" tegnap. :) Két Leg Matrix-ot is megcsinált szűk egy órán belül!

Ricsi

Megjegyzések

Sanyi üzenete…
Éljen a Létra!
A legkisebb Gripperemet eleinte én is próbáltam beépíteni, de nagyon macerás volt a kézcsere, így a C&P Létrából száműztem szegényt.
De mi az a "Row" a létrában?
Én a húzódzkodást szoktam közé rakni.
Ez a "Captain of Crush" marokerősítő valamilyen gyerekméret? ;))
Adri üzenete…
A row a fűrész. Ezzel is megszakítom vmennyire a létrát, mert egy-egy fok után leteszem a földre és támadóállásban melléállok, majd felhúzom a bellt amennyire csak tudom.
Húzódzkodást most külön csinálom, így azt kivettem a létrából.
Captain of Crush: :) kihagytam, hogy a Sport nevűt használtam, ami 80lbs erejű, és mondhatni tényleg "gyerekméret" a marokerősítők palettáján. Egyelőre ezt tudom teljesen végig összekoccintva tartani öt nyomás alatt. Ebben fejlődnöm kell. Azért a 140lbs 1-es nevű grippert is össze tudom kattintani alkalomadtán, de létráknál nem tudnám használni.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

14.07.14. - 14.07.20

13.05.20, hétfő

13.05.18, szombat