Hard Style Szabadtéri Kettlebell Szeminárium

Megvolt az utolsó, nyári szabadtéri szemináriumunk. Létszámban majdnem rekordot döntöttünk, de végül a múlt héthez hasonlóan négy embernek tartottuk az órát. Ezzel persze semmi problémánk nem volt, főleg mert nagyon lelkes társaság gyűlt össze. Egy lány, három fiú, közülük az egyikük most ismerkedett meg a kettlebell alapjaival. Remélem, a várható holnapi izomláz nem veszi el a kedvét a további edzésektől. :)

Most Adri blokkjával kezdtünk. Egy kis izületi átmozgatás után a swing, a nyolcas, a guggolás, és egy kis tricepsz, bicepsz variációkkal melegedtek be. Majd Bencze Dani, RKC következett. Most már a harmadik alkalom után nyugodtan mondhatom, hogy a Tőle megszokott sétával golyóval a fej fölött, fekvőtámaszokkal, kétgolyós gyakorlatokkal szórakoztatta a társaságot. A programot én zártam, amikor is előkerült a Gymboss, és a Tabata-protokoll. :) Na meg egy kis feszítés-ellenőrzés, teszelés. Nyújtással fejeztük be az edzést.

Adrival nagyon büszkék vagyunk "áldozatainkra"! Végig komoly figyelemmel, odaadással, akarattal gyakorolták az erőt. :) Gratulálunk Nekik, és köszönjük, hogy itt voltak!





További képekért kattints ide.

Ricsi

Megjegyzések

Károlybácsi üzenete…
Mindenki aki nem jött el sajnálhatja!!! Remek programot állítottatok össze, nagyon jól éreztem magam. Most kevésbé...:)
Remélem lesz még hasonló alkalom!
A képek azt hiszem mindent elárulnak!
babzsak üzenete…
nos, én sajnálom...
a 3 időpontból ugyan csak egy lett volna jó, de nem kaptam választ a kettlebell.hu-s jelentkezésemre :(
telefonszámokat meg nem jegyzeteltem ki, így lemaradtam...
jó az idő, csináljatok még...
ahogy a képeken látom izzasztó meleg volt... ;)
üdv.
Névtelen üzenete…
Károly,

nagyon szépen köszönjük! Örülök, hogy jól érezted magad! :)

Babzsák,

úgy látom, hogy sajnos nem mindig működik a kettlebell.hu-s cím..:( Kérlek dobj egy mail-t az adrienn.kosztan@gmail.com címre, mert szeretnék ezzel kapcsolatban kérdezni. Köszi!

Adrienn
Tibi üzenete…
Üdv!

Volt szerencsém jelen lenni a záró szemináriumon és be kell valljam felülmúlta a várakozásaimat, leginkább saját edzettségemmel kapcsolatban. Egyszerű, jól megválasztott gyakorlatok sorozata szívta ki belőlem (belőlünk) az életet, néhány, számomra új és bonyolultabb akcióval megspékelve. :)
Kedves Adrienn, Ricsi és Dani, nagyon köszönöm kiváló munkátokat, felkészült,lelkiismeretes embereket ismerhettem meg bennetek.
Továbbá minden elismerésem a hölgyeké - férfiakat szégyenítő erő és állóképesség birtokosai.

Élmény volt!
Névtelen üzenete…
Tibi!

Nagyon köszönöm! :)
Ti is nagyon jók voltatok! :)

Adrienn
Névtelen üzenete…
Szeretném megköszönni az oktatóknak a szakértő és türelmes segítséget, az edzőtársaknak pedig a jó hangulatú, lelkesítő társaságot. Rá kellett jönnöm, hogy érettségi óta ez a mozgásélmény hiányzott, úgyhogy amint megjövünk a nyaralásról már megyek is edzésre.

Nem értem, milyen izomláznak kellene elvennie a kedvemet :-D ?!
Névtelen üzenete…
Laci!

Neked is köszi! :)

Jó nyaralást, aztán várunk az edzésen! :)

Adrienn
Károlybácsi üzenete…
Laci,
hogy milyen izomlázat?? Hát azt amit a feleségem reggel óta irigyel. Indulunk tréningre, és itt fogadkozik, hogy ma mindent eggyel nagyobb súllyal fog csinálni, mint egyébként:)
Névtelen üzenete…
Károly, Tibor, László, köszönjük a dícsérő szavakat! :)

Már keressük az őszi Hard Style szemináriumoknak a megfelelő időpontokat. Ezek, valószínűleg, hétvégén vagy péntek este lesznek megtartva.

Ricsi
Károlybácsi üzenete…
Ha melóval nem ütközik ott leszünk. Mind a ketten...

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

14.07.14. - 14.07.20

13.05.20, hétfő

13.05.18, szombat