Ahmed

Ahmed az egyik animátor srác, akivel tegnap előtt együtt vacsoráztunk. Épp mögénk ült le egyedül, és áthívtuk. Nagyon szeret beszélni, szinte végig Ő mesélt, mi meg hallgattuk. :) Kiderült, hogy 29 éves, kairói, négy idősebb testvére van, három lány, egy fiú. Tud gitározni. Nem szereti az arabokat, szeretne külföldre menni tanulni és dolgozni. Itt 400$-t keres, és ebből nem kell költenie kajára, szállásra. Két havonta lecseréli a ruhatárát, imázst vált. :) De az egész hónapot (30 nap, cirka 18-20h/nap) végig dolgozza. Két hónap után kapnak egy szabad hetet. Akkor megy haza Kairóba családot látogatni. Kicsit bele van fáradva, de a lányok itt imádják Őt. Mutatott pár sms-t, melyet olyan lányok írtak Neki, akik már hazamentek. Pedig több feminim vonása, mozdulata, hanghordozása van, mint férfias. Ráadásul női parfümöt használ. :) Akár azt is gondolhatnánk, hogy nem a nőket szereti.
Erre a mai ebédnél egy magyar családból az apuka, kb. 50 éves, búcsúzóul jól meglapogatta a pincéreket, és Őt is, adott nekik fejenként vagy négy puszit. Miután elmentek Ahmed odajött hozzánk, és megkérdezte, hogy ez a fickó homo-e. :) Érdekes volt ezt a kérdést épp Tőle hallani. :) Nagyon kellemetlennek tartotta a szituációt a többi turista előtt. Mondta, hogy Kairóban ezzel még nem is lenne probléma, mert arab férfiak között megszokott ez a fajta köszönés, de a többi turista előtt mégsem kéne. Aztán átült a mi asztalunkhoz, és velünk ette meg a desszertet. Elmesélte, hogy napi hatszor fürdik, mert a bőrét tisztán kell tartani, nehogy vmi baktérium bekerüljön a szervezetébe.
Mindenkivel jópofáskodik, de komoly témákról is lehet Vele beszélgetni. Nekünk sikerült a vallásról, állampolgárságról, rendőrségről, katonaságról, a turista-arab kapcsolatokról eszmét cserélnünk.

Adri & Ricsi

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

14.07.14. - 14.07.20

13.05.20, hétfő

13.05.18, szombat